Hauser Plads

Den nye legeplads på Hauser Plads i København

637ce9ca-e4cb-45da-976c-bcf1890b66aa

Projektbeskrivelse

I forbindelse med opførelsen af en ny legeplads i København er der skabt et nyt og spændende byrum for børn i selskab med deres forældre. Legepladsen er beliggende på Hauser Plads i Indre By og er omgivet af cafeer og et aktivt handelsmiljø. Legepladsen rummer desuden en fordybning ned til et underjordisk kontormiljø - væggene til fordybningen dannes af afrundede former.

Vi udførte opmåling af det opførte fundament med de afrundede former og indpassede heri det udførte projekt hvor en række geometriske krav, samt krav til høj nøjagtighed, skulle være opfyldt.

I forbindelse med anlægsarbejdet bistod Flemberg & Godiksen med præcisionsopmåling og efterfølgende afsætning til opførelse af et hegn ind mod hullet ned til kontorerne i kælderniveau. Hegnet består af 420 stolper placeret med nøjagtig 128 mm mellemrum oven på det eksisterende fundament. Til beskyttelse af fundamentet, blev fremstillet aluminiumsplader.

Vi udførte opmåling af det opførte fundament med de afrundede former og indpassede heri det udførte projekt hvor en række geometriske krav, samt krav til høj nøjagtighed, skulle være opfyldt. Vi udførte tegninger til aluminiumspladerne hvor der blev taget hensyn til materialets bevægelser ved kulde og varmepåvirkninger og leverede desuden de datafiler som blev anvendt til elementfremstilling af pladerne. Endelig stod vi for afsætningerne til brug for boring af huller i fundamentet til stolper samt til brug for montering af aluminiumspladerne.

Detaljer

Bygherre Københavns Kommune
Nøgleord Afsætning
Præcision
Rådgivning
Dato Juni 2012
Website Wonderful Copenhagen
Sted Google Maps
 

Billeder